Tuesday, November 30, 2010

Uri lebihan keluar setelah 3 bln bersalin!


Menakjubkan!!

Ada seorang customer ni telefon nak bgtau something. Dia kata dia bagi adik dia pakai PB sejam sbb sengugut. Adik dia baru 3 bulan bersalin anak kedua. Selepas pakai sengugut memang hilang!!

tapi.....

dia kata malam tu, keluar habis lebihan2 uri walaupun dah bersalin 3 bln lepas. Ia berbentuk akar2 serabut sepanjang 5 cm!! Terkejut dia!! Rupanya masih lagi ada tertinggal. Ia merupakan uri2 yang masih terlekat di dinding rahim..jaga2!

gambaran..

Kandungan FIR dalam korset ini merupakan kaedah terbaik untuk memperbaiki struktur dalam rahim selepas bersalin atau gugur.
Ia mengukuhkan lagi rahim anda walaupun telah banyak kali bersalin.
Sebab itu, ramai telah beralih dari bengkong tradisional ke bengkong PREMIUM BEAUTIFUL!!

Kepada ibu2 yang belum bersalin, sedang bersalin dan telah bersalin, ini lah masa untuk tukar ke bengkong PB!! Selesakan diri anda ketika pantang! Jaminan wang dikembalikan!!


tempah sekarang!
0176673277


Monday, November 29, 2010

Buncit selepas kahwin?

Salam!
Alhamdulillah, sejak ada blog, semakin dekat dengan customer. 
Tapi memang diperlukan lagi ramai usahawan kerana tak terkejar sana sini..So, kepada sesiapa ingin mengetahui bagaimana saya menjalankan bisnes ini via blog and fesbuk, plz contact me k!! 

Hari ni just nak share one of top problem after u get married ,
 BELLY FAT!!!





Serius tak cantikkan?? , lagi2 kalau pada wanita!!
Pakai apa pun tak cantik!!
Atasinya dengan 
PREMIUM BEAUTIFUL



No 1 Corset in MALAYSIA!!
Satu2 nya perintis pakaian dalam wanita!
Corset ini membakar 900 kalori dalam masa sejam anda pakai!!
dibandingkan bile anda berjogging selama sejam, ia hanya membakar 700kalori sahaja! Mana lebih efektif??

Lihat sendiri Pn Diana dibawah ini,,,,
Terus mengambil PB kerana perut mule kedepan (bkn pregnant) after setahun berkahwin...lihat sekarang, lebih cantik, lebih yakin!!


Get your great body now!!
And book your miracle corset now!!
0176673277

Tak rugi kalau beli kerana warranty seumur hidup!!
dan jaminan wang dikembalikan jika tidak berpuashati!!!


Sunday, November 28, 2010

Who is my agents at your area?

Hello Malaysia,
Disebabkan saya terkejar sana sini untuk anda,
atau ingin PB anda dengan segera!!
U can contact my agents in your area!!
(selected area)

Lembah Klang
Ed- 0122562926

Bentong/Temerloh/Karak
Fiza-0128958384

Pekan
Azie-0148146951

Terengganu
Ayu-0199864926

Kelantan
Shah-0173504568



Kedah
Diana-0172407381


Sarawak
Sya-0109795504

Kuala Selangor/Sabak Bernam
Izza- 0194617699

Cameron Highland
Ida-0194026261

and me
0176673277
Kuantan/Lembah Klang




call my agent and they will entertain u..!!


Selamat Pengantin Baru Azan & Fairuz!

Selamat Pengantin Baru!!
 AZAN & FAIRUZ

Alhamdulillah, finally they got a perfect ceremony..Fyi, Azan was my best friend while in the middle of school.But after SPM, each of us merantau untuk mengejar impian masing2 so agak kurang rapat. and as u know, he was a famous playboy at the school before..hehe.(semua org stuju kan?? hehe..) I still remember, we ever discussed about who will get married first between Azan, Hariz and me but i got the feeling yang Azan akan mendirikan masjid dahulu. 

Tapi rasa sekejap sangat waktu berlalu,so quickly!!. He is now the husband of a beautiful woman , Fairuz.Congratez Azan!..Be a good husband! Cepat2 jadi ayah k!

Thankz 4 giving me the chance to snap your sweet day!















.. amacam? ok x? leh jadi profesional photographer tak?
Hehe... Plz do not call me to your photographer.....(prasan!). Saya buat sekadar minat dan ikhlas..I used to be a part time photographer before but now im 100% in my own bisnes...

Dan gambar last ni , saya dan Hariz hanya mahu bergambar dengan isterinya sahaja! Azan, you out! hehe...




Saturday, November 27, 2010

Bisnes saya ni HALAL atau HARAM??

Salam Satu Malaysia!

Recently, i have a caller from Terengganu. She asked about status halal haram company dan bisnes ini kerana ada membaca blog-blog dan website yang mempertikaikan bisnes ni. Thankz for asking me!

Okey! Then bila saya membaca balik blog-blog mereka dengan komen2 yang ada, rasa sedikit hairan.Hmm....
Saya selalu sangat mendengar tentang halal or haram yang dibuat2 fatwanya oleh orang2 yang tidak berkenaan.
  
Didalam satu laman web yang terkenal di Malaysia ini iaitu zaharuddin.net pernah membincangkan isu ini.
Dalam blog tersebut, beliau menyatakan ayat ini

” Maaf, saya tiada info tentang Hai-o samada plan mahupun produknya, cuma apa yang saya tahu, syarikatnya memang besar dan tersenarai di Bursa Saham Kuala Lumpur dan syarikat ini bukanlah syarikat patuh syariah..”




penyataan ini dibuat pada tahun 2007

..
.
.
.
.
dan saya, SAID SAIFUL yang masih sedar tentang halal dan haram dan juga memikirkan keberkatan rezeki saya, telah menyiasat sendiri tentang isu ini..dan kami mendapati Security Comission telah mengeluarkan 
SENARAI SEKURITI PATUH SYARIAH!!
ini buktinya..........

KLIK UNTUK BESARKAN SAIZ!


Updated: 30 Mei 2010

Lihat sendiri syarikat kami telah tersenarai dalam SEKURITI PATUH SYARIAH!!

Bila tersenarai, kita sendiri tahu bahawa:

Barang yang dijual HALAL!
Sistem yang dijalankan HALAL!
Kadar keuntungan telah DIPERIKSA!
Tiada sebarang KES!!
Bebas dari Arak dan Perjudian!!

dan dalam berjuta2 syarikat MLM di Malaysia, hanya kurang dari 5 company yang tersenarai, better anda check sendiri. Anda juga patut check tempat kerja anda ada tak PATUH SYARIAH!!

Untuk pengetahuan anda, Majlis Syariah sangat memgambil berat tentang company ini kerana 99% usahawan di dalam syarikat ini adalah usahawan ISLAM!!


Harap semua persoalan terjawab!! Okey! Sama2 kita mencari rezeki yang halal!


.
.
.
dulu pernah mak pesan masa saya keje makan gaji:

"Kalu kerja 8pg-5ptg tu, mesti tepat waktunya, jangan keluar sesuka hati walaupun seminit, kerana jika kita melanggar waktu walaupun seminit tanpa alasan dan kebenaran, ia dikira HARAM!! Bila gaji jadi haram, masuk pula ke daging, tau-tau jelah kan... Mak baru dgr ceramah dlm radio td!"


renung2kan..dan selamat beramal!! hehe!

Friday, November 26, 2010

2 entry: Pen Swaroski & Product Talk

kali ni ade 2 story in 1 entry... kempen berjimat entry..hehe


Pen Swaroski kami dr German dah sampai!!
Masa di german, stok pen ni dah habis.. so mereka janji nak poskan ke kami bila dah dpt stok..!!
memang cantik..~!!




 hampir semua dari kami beli.... harga?? 
hehe... xnk bgtau.. cume xpernah beli pen semahal begini dalam hidup!


Entry kedua !!

New Product Talk
Biozone Food Purifier & JTX engine oil
at HQ Kuantan..

layan je gambar dulu... nanti saya share kelebihannya...
mmang terkejut and menakjubkan!











with HQ people... thanks for supporting us!!

Thursday, November 25, 2010

Real Story: Bentuk badan lurus mcm tin coke jadi mcm botol Coke!!

(this title on user permission)

HYE READERS!!
Today i want to share with you one more powerful testimony.
She is a mid-30s-old teacher and a mother of 4 children.
In the past, dia mmg xsuke pakai corset. but now she cannot live without PB Corset!!
Dia kata yang dulu memang kurang shape bdnnya mcm tin coke je!! Biasa lar....lepas kahwin..


before wearing PB... 7 years ago...

.
.
.
.
.
.
.but now!!
.
.
.
.
.
.
.
.

see with your eyes!!! Superb rite??
not only lose weight, but the original of your body back!!

Kepada semua ibu-ibu, this is the time to get your real body back!Tak rindu ke body ketika anak dara dulu?? Konfem husband pun rindu!! Yang belum kahwin tu, dari sekarang kena jaga badan...kan??

So, get it as soon as possible!! Book your miracle korset!!

0176673277

percubaan 30 minit percume!!


"lebih suke tin coke or botol coke?"

Wednesday, November 24, 2010

Apple Ipad : Beli sekarang atau kemudian?


First time tengok dah jatuh hati....
Fulamak...ia merupakan comp tablet yang ada ciri2 smart!
dan harganya hanya

RM 2590!!!
3G 32GB



kawan aku nasihatkan:

jangan beli sekarang sbb Ipad skarng ni is Beta vr, masih dalam experiment level lagi. Apple just trying new software. Tunggu ipad yg baru kuar sbb yang tu mungkin dah diperkemaskan lagi oleh apple.


hmm.. tapi rasa nak beli cepat2 sbb sng nak monitor blog bile brada di luar.. sbb kkdg customer hubungi dengan email and FB..


So, camne nak beli sekarang ke kemudian??
tangan gatal dah ni....!!!

Susah ke nak jual Premium Beautiful?

Ramai sebenarnya yang tanya saya. 
How do I run this business?
 Can the men selling women's corsets? 
Easy to sell? 

 Jawapannya!!
Sangat senang untuk jual !! Pagi ni ada seorang caller yang nak pakai PB, so i went to her house this morning. She asked me...Camne epul buat biznes ni??
I pun share how i run this kind of bisnes.. Dia terus sign up sbb dia tau produk ni mmg senang untuk djual!!
 
Actually we are not salespeople,We are entrepreneurs!

If u remember , dalam entry Transformasi Hafiza, she at last joined the bisnes. And as a result, she has sold 10 sets PB in a week!! Amazing rite?? Dia hanya menggunakan FACEBOOK dan BLOG sahaja!! Tak perlu pandai cakap, tak perlu ada bakat!!

0128958384-fiza
Congrates for your 1st bonus!! Rm4500!!
Dengar kata nk grab Iphone 4!! xpe hadiah untuk diri sendiri!!


 Act, we got the tips of selling the product! Kalau xde tips ni, i conform xbley jual lagi2 lelaki.So,kalau u guys nak tau how we run the bisnes, u can call me or drop me msg! I will share!!




SHARING IS CARING!@

0176673277
come joint us!!


Tuesday, November 23, 2010

Kenapa bangun pagi sangat hari ini?


Morning!!'
Hari bangun awal sangat...
rasa macam nak g keje....
tringat zaman keje dulu.....
muke busan dengan keje..

kenapa bangun pagi sgt??
ha....... ade 3 customers nak pakai PB awal2 pagi ni... so,kena lah pegi awal dan tepati janji!!

 PJ--> DAMANSARA--> AMPANG 

.
.
.
.
bangun pagi terus tgk rancangan TV saya di Astro TViQ!!)
Tengok ye...(siaran ulangan yang keseratus agaknya!!)

Monday, November 22, 2010

Saya bermurah hati nak bagi korang.......

Disebabkan ramai yang teruja dengan transformasi Hafiza &  transformasi Ayuminggu ni rasa bermurah hati sangat nak bagi hadiah misteri dari...
 SWITZERLAND DAN QATAR


khas untuk pembeli PREMIUM BEAUTIFUL pada minggu ini sahaja!! (valid till this sunday)....

So, anyone want a mystery gift from SWISS and QATAR,
u can book your miracle corset now!!

0176673277



.
.
.
.
.


Entreprenuers needed!! many great projects to come!!


video kekenyangan selepas lunch di mount titlis, switzerland!!

Sunday, November 21, 2010

Kurus dengan Premium Beautiful! Tengok sendiri!! (updated)


Hello Malaysia!!

Dah lama sangat nak show one more testimony
Last year, i told her to use PB but she refuses!!
She is Ayu (bukan nama sebenar) 
A successful accountant in terengganu..
She has tried so many ways to lose weight but not to succeed.

and
after one year me in the bisnes, i pujuk jugak dia untuk pakai PB.

ini gambar dia before!!





after a week using PREMIUM BEAUTIFUL...

.
.
.
.
.
taaadaaa....!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.





its only one week!!!!
Kalau dari dulu dia pakai PB, konfem body dia lagi kecik dari ini..And now dia sangat comfy dengan PB!! yelah, dia dah mule yakin untuk pakai baju idamannya!!





and now


.
.
.
.
.
.
.
after 3 months..(updated)








Congratez ayu!!

ha...you!!
Tell your friend about this miracle corset!
Udah2lah membazir wang!! Beli ini untuk skali seumur hidup!!

What are you waiting for ?? Book your miracle corset now!!

0176673277
Dont be shy to call,my female agents will manage u!

Get PB with a cash rebate up to RM4000!!

SALAM & HELLO!!!
WHILE THE PROMOTION STILL ON!!
I WANT TO REMIND U ONCE AGAIN!!

YOU CAN GET YOUR CASH REBATE FOR EVERY PURCHASE !!

1 SET PB/RM 220 CASH REBATE!!
2 SETS PB/RM 520 CASH REBATE!!
3 SETS PB/ RM 1000 CASH REBATE!!

.
.
.
10 SETS PB-----> RM4500 CASH REBATE!!!
or FREE 2 SET PB + PB WASH

So, korang boleh lah plan nk beli dengan adik bradik ke,kawan2 ke, sdara2 mara ke untuk dapatkan harga lagi murah!!! rite??

its a miracle corset in Malaysia!!!
Get it now!!


SOLVE YOUR PROBLEM NOW!!
Period pain* Gastric* Back Pain* Cancer * Keputihan * Migraine* Obesiti * Unbalanced body *
Unshape body* Blood Circulation * Vaginal Problem * Fat tummy * Bcak fat * Cellulite

0176673277

Saturday, November 20, 2010

Pengantin will look beautiful when wear PB!

Attention to all brides!!
As u know,
every woman dreaming of a beautiful body on wedding day!!
because it once in a lifetime rite?? 

before that,
 let see our top singer. Siti Nurhaliza.She looked gorgeous in her wedding day!!


hurmm..erra fazira also looks really beautiful in her wedding...rite??


So,want a beautiful body???? Like siti nurhaliza??

Brides!!!
Look gorgeous on your wedding day with 
PREMIUM BEAUTIFUL!!
its a no 1 miracle corset in Malaysia



You worry if u feel hot when wear a corset??
but not if u use the PB!!..100% guarantee!!

PB fabric contains technology akwateq n akwadyne!!  


The fabric acts like iron
If hot, the fabric stretches and causes the air in
If cold, the fabric will shrink and your body will feel warm
magic rite??


Both of my happy customer has been using PB on their happy day!!

Liza Rahman!!



Masitah Mokhtar!!

cantikkan?

What r u waiting for??
Book your miracle corset now!!
0176673277

we accept cash/credit card/installment (no interest)

P/s: Hurm... sekarang ni kan musim kahwin2...
so many invitation cards at my home...kena pegi gak ni...

..........