Tuesday, November 29, 2011

Bila anda pakai Premium Beautiful konsisten...

Walaweyh....
Premium Beautiful tersangatlah laris mcm pisang goreng panas! Mana taknya, bila sorang pakai, kawan2nya akan tengok perubahan serta merta bentuk badan kawannya, mula lah kawannya juga nak!! Sbb tu lah saya cakap sng jual "tak perlu kata apa-apa, Senyum~"

Tapi ade sesetengah yang beli Premium Beautiful tapi tak pakai... satu sbb terlampau ketat atau satu sbb tak sedap!! Bila anda kata ketat, PASTI SALAH SAIZ!! PASTI!! So, silalah jumpe dengan agent Premium Beautiful yang bertauliah. Kalau tak anda memang rugi!! Dan satu lagi kata 'tak sedap'! So, hati2 kepada yang kata tak sedap sbb ade juga yang ditemui Premium Beautiful PALSU!! Seakan2 PB tapi bukan..Hati2 ye..!! Camane nak tau?? Kontek Epul!


So, Entry kali ni nak citer pasal kazen Epul sendiri yang KONSISTEN pakai hampir setahun yang melalui perubahan yang sgt besar!! Ada orang kata bila cabut je korset tu , gemok balik.... memang ler.,.. badan kita bukan tanah liat!! Konsisten saje pakai, lama2 ia terbentuk sendiri walaupun tidak pakai.... sila lihat bawah ini....


BEFORE!!





.
.
.
.AFTER
.
.
.
.
.
.
.
.




tanpa pakai Premium Beautiful ketika ini.....




Lihat sendiri, BILA ANDA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL KONSISTEN
....Anda bila lagi?? 

Jika ingin percubaan percuma, sila kontek agent2 saya!!!
Sekian terima kasih!



Posted using BlogPress from my iPhone

Sunday, November 27, 2011

They are my BFF!!



Entry ini khas untuk rakan sperjuangan dan juga opismate ku dan juga BFF yang sgt besstt ,mengharungi detik2 manis bersama2 selama 2 thn dalam bisnes! Tetiba teringat kembali zaman mule2 kenal dulu. Asalnya memang tidak pernah kenal, tapi melalui bisnes ni makin ramai kawan yang kita dapat dan yang paling best "very understanding". 

Hari ni saya bariskan BFF saya yang akhirnya ke pangkat CDM sama2 tahun ni....! Semuanya melalui transformasi baru dari segi gaya hidup dan penampilan!





2 YEARS AGO



AFZAN JOHAR

Seorang kerani di jabatan kerajaan yang amat lemah lembut gayanya! Selama beliau tidak sedar potensi diri beliau. Kekuatan beliau dalam bisnes ini adalah 3 anak beliau yang masih kecil. 2 tahun dalam bisnes tanpa ada "bibik" yang menjaga anak2nya tapi bagaimana beliau boleh berjaya membahagi masa dan berjaya akhirnya?? 


.
.
.
.
.
.
.
.

TODAY!






Super duper transformation! dari seorang kerani biasa to a successful entreprenuer!! Congratez kak! Kagum sgt2!! Akhirnya kita sama2 ke puncak!




--------------------------------------------------------------------------------------------------------




2 YEARS AGO



AYULISA ABD LATIF

Seorang Pensyarah dari Seremban yang juga seorang ibu kepada 2 orang anak kecil itu! Sangat 'down to earth' tp sgt GARANG bak kata suaminya..Langsung tidak merasa peniagaan ini adalah bidang beliau! Beliau yang sebenarnya sudah selesa dgn gaji beliau tapi bagi beliau tiada langsung kepuasan dalam bkerja! Akhirnya beliau memilih bisnes premium beautiful untuk memberi kepuasan kepada beliau....

.
.
.
.
.
.
.
.

TODAY!






Lihat senyuman kepuasan beliau! Congratez yu! kagum sgt2 dgn ko! Sgt purplicious!




-------------------------------------------------------------------------------------------------------


2 YEARS AGO


DESSY MAJALIS

Seorang guru dari Kuantan yang sangat2 pemalu! Mule2 kenal dulu memang kurang bercakap dengan beliau sbb sgt pendiam! Tapi kagum bagaimana boleh berjaya dalam bisnes ini! Ibu yang berasal dari Sarawak ini mempunyai 2 anak dan memberi alasan "saya tak pandai ckp kak, saya memang sgt pnyegan" ketika mula2 diperkenalkan dgn bisnes ini! tapi at last Alhamdulillah...............





.
.
.
.
.
.


TODAY!





Wohhooo! mcm artis lah kak dessy ni! tq sbb sapot saya selama kita bkwn! Sgt best kenal akak!! Weehuuu kita naik pentas sama2!





------------------------------------------------------------------------------------------------






2 YEARS AGO


MAZNI MOHD NAWI
Seorang Guru dan juga makcik kepada Epul dalam bisnes ni! Sentiasa tegur Epul kalu ade wat salah.. Mule2 dulu takut nak tegor sbb muke dia mcm uztazah garang kt skolah Epul dulu!hehe! Juga Seorang ibu kepada 5 anak dan juga isteri kepada seorang Manager Kilang Antarbangsa!! Masih lagi memilih bisnes sebagai part-time dan membawa adik2 bradiknya sendiri melancong percuma dan juga berjaya dalam bisnes ini!!



.
.
.
.
.
.
.
.
TODAY!


Sgt cantik lah kak ni dengan baju rekaan Rizman Ruzaini ni! 
Tq kak, saya sentiasa rasa akak ni masih muda! hehehe!




Itulah BFF saya! Mula2 berniaga dulu nak extra income je tapi lebih dari itu kami dapat iaitu kasih sayang seperti sebuah keluarga! terima kasih mentor2 yang sentiasa mendidik kami dengan budaya yang positif!

Saturday, November 26, 2011

"bila lu mau angkat ini moto ar??"

dup dap dup dap dup dap......








InsyaALLAH!!!



p/s:bak kata seorang motivator ni "pasang impian tak kena bayar pun, pasang je lah"

Thursday, November 24, 2011

Adakah anda perlu bercuti?? (picts updated)



Hye readers..tq sbb masih menyokong saidsaiful.com. Baru2 ni my fren hantar benda ni, dia suh tgk gambar bawah ni... ce korang tgk dulu...



So, kalau yellow ball tu begerak2 maknanya mata anda dalam keadaan stress! so anda perlu rehat! Kekadang kita tak perasan kita berada dalam keadaan stress dan boleh menyebabkan emosi yang tak terkawal... asyik nak marah je, mrajuk lahm apelah...kan2? 

so anda perlu rehatkan minda atau pergi BERCUTI!!! 


Yeay!!

So, cakap pasal pergi bercuti ni..sbnarnya last melancong bulan 6 hari tu ke Hong Kong, dan nak tunggu next trip lama lg, mungkin bulan 3 thn depan.. so ade satu ketika tu rasa streeesss sgt dan rasa perlu pgi mane2 lar...


So mule2 decide nk pg pulau..dah nak book hotel ni tapi dgr kata pulau kebanyakan ditutup sbb cuaca xelok, so senang citer pergi KL dan ronda2 sana sini sbb masa pun xbyk sbb appointment penuh sgt bulan ni. So Epul ditemani 2 liltle bro ni naik genting dulu masa otw nak ke KL tu.... masuk theme park, masuk cinema , main game dan bila dah puas ktorg pun turunnnn........











Then esokkannya...ktorg g mandi manda satu hari di SUNWAY LAGOON!! mau tak burn kulit ni, tapi lantak ar yang penting ENJOY!!! So after dat g main ice jap and lepak kt I-City!!













Ni tak kira bercuti ni , ni kire jenjalan je... Epul tringin giler nak g pulau sbb dah 25 thn hidup ni tak pernah g pulau... obersi penah!! hehehe!!! so tak kire pasni mesti g pulau at least Tioman! dekaaat sket!! jom lerrr.....





So, ADAKAH ANDA PERLU BERCUTI???


TGK GAMBAR BAWAH NI, KALAU IA BERGERAK2, MAKNANYA YELAH TU!!!








YEay!! aku tgk ia masih bergerak... so aku harus bercuti!!
















- Posted using BlogPress from my iPhone

Wednesday, November 16, 2011

Countdown to my big day: fitting baju

Tingal lagi 4 hari untuk ke Malam Anugerah CDM ... Itulah pentas yang diidam2kan selama ini! So, semalam amik masa sekejap dengan biz partners pegi fitting baju kt Rizman Ruzaini!! OMG!! Orang lain cakap dan mcm FT dah, cume warna kulit je xsama... keh keh keh.....

Tq RIZMAN! really love it! Semalam hanya fitting size baju... belum siap sepenuhnya...br 70% siap! Nak tgk yg dah siap, hanya sabtu ni je Epul pakai...









..rizman kata byk lagi details yang tak siap...tak tahulah ape lg yng nk ditambah.. tunggu!




- Posted using BlogPress from my iPhone

Sunday, November 13, 2011

Premium Beautiful Testimonial : Pn Gojes!


Hye readers! Hati semakin berdebau tunggu sabtu ni! My big day! ukan wedding ye sbb mjlis ni lebih meriah dr wedding krn dihadiri 5000-6000 orang yang bertempat di MAEPS, SERDANG! Datang je sabtu ni! 

but today, nak cerita satu testimoni besar dan masih diperhatikan kerana sorang client epul ni dan jugak dah sign up jd biz partner menunjukkan perubahan besar dlm hidup nya! Bukan makin membesar ye yeop, makin mengecil!!

Namanya Kak Intan ..boleh panggil Kak Baby atau Pn Gojes (nickname dlm FB) dah pakai PB hampir 2 bulan tapi kenapa hasilnya cepat... sbb dia juga minum minuman tambahan LACTOLITE yang dpt meninggikan metabolisme seseoranng!! Ce tgk..

Ini sebelum yeee....






.
.
.
.
.
.
.
.
.
selepas 3 minggu ye.....





.

.
.
.
.
.
.
.
.
dan sekarang
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tadaaa...
.
.
.



Hasil Gabungan LACTOLOTI dan PREMIUM BEAUTIFUL, ini jadinya! So those yang berminat utk bertanya sendiri dengan Pn gojes ni atau nak try percuma dgn dia, boleh hubungi dia... pasti anda akan suke pd dia bile berjumpe...sgt frenly!!  Pn Gojes-0123384419

Saturday, November 12, 2011

Award for Reward!





Setiap Kehidupan ada Perjuangan

Setiap Perjuangan mesti ada Pengalaman

Setiap Pengalaman pasti boleh ukir Kejayaan

dan

Setiap Kejayaan mesti ada Ganjaran...

Baru lah hidup penuh Kegembiraan



Net Book Asus for FREE from our biz center!



Congratez to all leaders in Orang Mania Group!

i can see smile on your face!




Leaders dibwh kepimpinan bawah CDM Azlini!


This is Orange Mania Group- CDM JUe!



mcm konvo lak...


Ewahhhhh


dan setiap Ganjaran perlu ade Penghargaan

TQ to our Biz center! CDM Chan n Madam! Really love both of you!
..........