Thursday, November 24, 2011

Adakah anda perlu bercuti?? (picts updated)



Hye readers..tq sbb masih menyokong saidsaiful.com. Baru2 ni my fren hantar benda ni, dia suh tgk gambar bawah ni... ce korang tgk dulu...



So, kalau yellow ball tu begerak2 maknanya mata anda dalam keadaan stress! so anda perlu rehat! Kekadang kita tak perasan kita berada dalam keadaan stress dan boleh menyebabkan emosi yang tak terkawal... asyik nak marah je, mrajuk lahm apelah...kan2? 

so anda perlu rehatkan minda atau pergi BERCUTI!!! 


Yeay!!

So, cakap pasal pergi bercuti ni..sbnarnya last melancong bulan 6 hari tu ke Hong Kong, dan nak tunggu next trip lama lg, mungkin bulan 3 thn depan.. so ade satu ketika tu rasa streeesss sgt dan rasa perlu pgi mane2 lar...


So mule2 decide nk pg pulau..dah nak book hotel ni tapi dgr kata pulau kebanyakan ditutup sbb cuaca xelok, so senang citer pergi KL dan ronda2 sana sini sbb masa pun xbyk sbb appointment penuh sgt bulan ni. So Epul ditemani 2 liltle bro ni naik genting dulu masa otw nak ke KL tu.... masuk theme park, masuk cinema , main game dan bila dah puas ktorg pun turunnnn........











Then esokkannya...ktorg g mandi manda satu hari di SUNWAY LAGOON!! mau tak burn kulit ni, tapi lantak ar yang penting ENJOY!!! So after dat g main ice jap and lepak kt I-City!!













Ni tak kira bercuti ni , ni kire jenjalan je... Epul tringin giler nak g pulau sbb dah 25 thn hidup ni tak pernah g pulau... obersi penah!! hehehe!!! so tak kire pasni mesti g pulau at least Tioman! dekaaat sket!! jom lerrr.....





So, ADAKAH ANDA PERLU BERCUTI???


TGK GAMBAR BAWAH NI, KALAU IA BERGERAK2, MAKNANYA YELAH TU!!!








YEay!! aku tgk ia masih bergerak... so aku harus bercuti!!
















- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

lyeinalilies said...

ilusi optik je tu...haisyoo...

Said Saiful Fazli said...

hehehe..tau lar.. itu alsan utk g bcuti lagik... hehe

..........