Monday, April 23, 2012

Diamond Night 2012!!

Alhamdulillah... syukur semuanya berjalan lancar.
Belum sempat habis hapdet pasal Holland, Diamond Night pula menyusul pd 21hb baru2 ini di MIECC Seri Kembangan. Yang paling mengemparkan ni antara dinner terbesar dengan 4000 usahawan yang hadir pd malam tu. Memang Meriaaahhh!!!

So untuk pengetahuan semua ini adalah Diamond Night pertama Epul dengan title CDM. Teringat lagi first time dtg Diamond Night, memang dan pasang impian nak duduk table CDM kt depan sbb selalu duduk belakang je..heheh....Akhirnya tercapai..Alhamdulillah..

Untuk Red Carpet kali ni, Epul tidak memilih merah hitam lagi sbb terlalu biasa, so bila fikir2 amik dark silver and merah. Dan tie tu buat kelainan skit dengan memilih Ruche Tie. Love it so much!
 Dan Diamond Night kali ini Epul diraikan sebagai pemenang Tabung Kereta.. hahah!! Kelakar sbb dan setahun Epul qualified tpi baru nak naik pentas. Tapi xpe , naik pentas memang bessttt!! So akhirnya dapat jugak kunci gedabak besar ni..
 my precious moment with Mr Tan, founder of the company .yang paling  best dia sebut nama saya.. "CDM SAID, Congratez!!"
 

Dengan DDM Aslina yang juga diraikan sebagai DDM dan juga DSM, terus amik 2 anugerah dalam satu majlis..!! Gud JoB!! Pasni CDM palkss...!! merupakan pemipin dari Melaka yang meniti hari untuk ke CDM. Tahun lepas dtg Diamond Nite datang sebagai penonton je tapi hari diraikan pulak dengan menyarung dress rekaan Rizman Ruzaini..


Semua leader2 dengan dress rekaan Rizman Ruzaini... cun melecun!!


Dengan leader dari Seremban , Wani and Azrul dan juga grupnya!! Kenalan dari Fesbuk dan akhirnya menjadi kawan baik dalam bisnes. Rasa mcm dah kenal lama...

Dengan pemenang anugerah malam tu dari Johor dan Melaka. Sbelah saya tu bakal DDM Haida , seorang cikgu dari johor yang sgt berdedikasi dalam bisnes..


Tiada saya hari ni jika tiada dibuka peluang oleh beliau, merupakan ex cikgu saya yang sgt berdedikasi dan memastikan rkn kngsinya jadi seperti belaiu. Terima kasih kak kerana membawa saya ke dunia ini dan mencanai saya sehingga bgelar CDM. Inilah dia Iron Lady dari Kuantan, CDM Azlini. 

Ini pula idola saya, kakak saya, mentor saya yang sentiasa membangkitkan semangat saya dari dulu sehingga sekarang. Seorang pemimpin yang sgt memahami dan sentiasa memberi tunjuk ajar dan sentiasa pimpin tangan saya untuk lebih maju. rasa sgt bertuah berada dibwh kepimpinan CDM Juliana kerana beliau merupakan CDM yang paling ramai melahirkan CDM..Sbb tu kami semua jadi berada dalam grup beliau..


The Legacy...

 
Alhamdulillah... Dulu datang sorang2 tapi hari ni ditemani ramai kawan sejati dalam bisnes yang sama2 meraikan pemenang anugerah.......


This is our big group!! ORANGE MANIA GROUP dibawah kepimpinan CDM Juliana dan suaminya CDM Abu Hassan Shauki.
Guangzhou!! Aummmm!!!Setelah 2 tahun dalam bisnes ni, saya rasakan lebih matang dan lebih berkeyakinan. Mula2 datang dulu, masih lagi kabur pandangan masa depan dalam bisnes ni, tetapi berkat kesungguhan dengan sentuhan emas mentor2 saya.. saya sekarang di sini... Alhamdulillah...

Im proud of myself..!!Jika saya boleh,anda pasti boleh!!

No comments:

..........