Sunday, July 24, 2011

JOm berAngan!! (checklist angan-angan)


Dulu suke berangan nak.......



Most of the target dah capai.. Alhamdulillah....!!
dan antara dah tercapai adalah:--..


1) Nak main Salji. Dari kecik duk tanya mak "camne salji tu ek". Punyalah beria2 nk gak pgg salji. Mimpi main salji pun byk kali.. So, 1st trip epul dlm biznes ni pun dah merasa pgg SALJI!! yeeehuuu!!!


Beijing 10`

2) Superbike??  Coming2.... deruman enjin nye menyebabkan aku lagi nk bkerja keras... Vroom! Vroom!!

3) Nk tempah baju dengan Designers! Slalu tgk dlm mjalah je artis tempah baju dgn designers. Yelahkan, ribu riban...!! mana mampu! tapi hari tu dah g rizman ruzaini psg angan2 nk tempah bju kalu naik pentas hujung tahun ini.. !! Last 2 month dah pg tempah baju melayu utk raya kat SALIKIN SIDEK!! Next week siap!!

4) Disneyland!!! Yeehuuuu!! dah pegi last month!! Dari kecik asyik dgr org lain g Disneyland, tapi akhirnya jejak jugak kaki wpun dah besar dengan kawan2 yang memang sporting~! Dah psg angan2, kalu ada anak, nk bawak dtg sini...~!!


5)Tanah Suci!! Alhamdulillah, this year mak ayah dan pegi dan dah psg target next year nk pegi dengan keizinan ALLAH!! Doa2 ye kwn~~

6) Kereta Mewah?? Alhamdulillah... dah dpt... sbijik dlm gmbr..!! Memang beessst sgt rasanya!! happynya lain mcm lagi2 time nk amik kereta ni kt kedai~


7) Shoes Collector!! Yeah! Sume org kumpul kasut tapi epul lain sikit, koleksi kasut dari luar negara!! Stiap kali melancong , mesti beli punya... tak sangka dah jadi banyak nii...!! Bila total up semua harga...pengsan!!

Nike, D&G, Gucci, Timberland, Ever Last, Tommy, Ecco, Converse dan byk lagi..~

8) TV host?? dah jadi dah walaupun rancangan tak popular, asalkan kuar TV..huhu... tp TV Show tu still on air kt TV skang!! Tgk lah! TViQ Astro~


9) Dulu best tgk org ade Iphone n Ipad!! Mcm complete je hidup! huhu... memang btol! Sbb tu dah jdi keperluan lak skang~ Alhamdulillah, dah ade!!


10) Nk rasa pg EUROPE!! Memang dr kecik suke brangan, blaja kt Europe! tp rupanya pg melancong ke Europe!! Memang lain sgt dengan Malaysia!! Caaanteeekk!!!  Memang korang at least kena pg skali tgk Europe!! Konfem terpesona!!



11) Dream House?? yang ni belom lagi dan belum dlm perancangan. Sy br setahun lebih berniaga, terlalu cepat nka pikir sal rumah! Konfem one day!!




Memang betol , semua bermula dengan angan-angan. U guys pun ade angan2 jugak kan,tapi lagi BESST kalu angan2 jadi kenyataan!! U guys jgn takut wat angan-angan, nnti angan-angan takut nak datang pada kita!! k? 


Believe in yourself!!   





2 comments:

g0m0k9enDek said...

patutlah cam biasa nampak jer muke... salu ada dalam tviQ astro.. huhuhu.. tahniah! admire betul tgok kejayaan u lah.. huhu

Said Saiful Fazli said...

Tq ek!!!

..........