Sunday, April 24, 2011

Surat untuk kali ke-4 dah sampai!!

Yeeeeehhhaaaaa!!
Macam impian jadi realiti je walaupun tak masuk rancangan realiti. Mana taknya, baru je balik dari Perth, terus dapat surat untuk ke Hong kong!! Syerronookknya!! This is my fourth FREE TRIP!!






Okey guys!! Setelah research dalam tenet, Hong Kong ni terkenal dengan 3 brg yang perlu dishopping!! Maksudnya, kalu pg sana rugi kalu tak beli 4 benda ni...iaitu:


1) Camera & Lens (camera stuff)


-memang syok kpd penggemar kamera n lens mcm aku. Kamera DSLR aku tu dah mcm tak betol je, petanda kena beli baru ke??hurmm





2) Handbag!!


- Memang akan jadi sawan kalu perempuan yang gila handbag dtg sini..Huhu. Memang murah, Ori k.. bukan aspal!! Selalunya kita akan jumpe LATEST EDITION kt sini!!







3) Gadget!!


-Ini lagi satu kegilaan orang muda (dan juga veteran). GADGET!!! kat sini sume g terjah APPLE STORE punya!




4) Barang Kemas!!


-Yeah! Penggemar2 barang kemas, inilah tempatnya. Nak pakai sampai lengan ke, bahu ke, ini lah peluangnya. Emas hong kong dgn Malaysia mmg lain..! Kita tgk ape perbzaannya nnti!


\


Memang seswai untuk orang gile shopping dan yang paling besssst mengikut jadual  adalah menyelami keseronokan satu hari dengan tiket 1st Class di HONG KONG DISNEYLAND!!! Yaaahhooo!!






2 comments:

Anonymous said...

x de org nk komen ke???..ha meh sini org bawahan ni nk komen..hasil buat biz ni lh dapat rasa semua ni.. melncong free, bg rezeki lebih pd family,blh ubah prsonaliti diri..sebelum ni x pernah pun nk byg kn dpt g melancong ke Luar Negara walaupun dalam negeri dah abis pusing..tp dh dapat free sape x nk mmg tolak rezeki Allah la kalau cmtu..dalam Al-Quran ada sebut "berkeliaran lah kamu mencari rezeki yang telah ku taburkan"..renung2 kn dan selamat beramal...keh keh keh

Said Saiful Fazli said...

wah, betol tu,,, tulis nama ye lain kali,, bukan org bwahan , rakan bisnes... tiada siapa dibwh sy, cume ade rkn sperjuangan sy...

..........