Sunday, December 5, 2010

Tahniah CDM Kak Zaida!!

Salam readers!
Dah lama sebenarnya nak cerita psal Kak Zaida ni diatas kejayaan beliau ke pangkat paling tinggi dalam bisnes ini, 
CROWN DIAMOND MANAGER!!!

Tahniah CDM Kak Zaida!! Kagum sangat dengan Kak Zaida ni. Ibu kepada 6 orang anak dan isteri kepada seorang manager kilang yang income belasan ribu!! tapi masih lagi nak buat bisnes kerana kepuasan yang dirasai dalam bisnes jauh dirasainya sebagai seorang cikgu. Hmm.. Mana taknya, dah 5 kali melancong percuma!!

Tiada alasan bagi beliau untuk berjaya walaupun ade 6 orang anak dan memikul tugas sebagai seorang guru..Baginya anaklah impian dia.Dia mahu sediakan yang terbaik untuk anaknya.

di atas pentas
dengan kami...
 bersama rakan kongsinya~

Penghalang utama beliau untuk pada mule2 buat bisnes ini adalah suaminya sendiri yang sangat negative pada bisnes ini. Tapi Kak Zaida kuatkan hati kerana pasti niat yang baik dibalas baik. Sekarang suami beliau sendiri yang ghairah dalam bisnes ini dan suami beliau telah meletakkan jawatan as manager kilang! Hebat kan?? Mana taknya, income Kak Zaida dah puluhan ribu!!

 bersama pemimpin2 yang hebat~

...memberi ucapan ketika diraikan di stokis!! yes...!!!


..itulah seronok dalam bisnes ini, kekadang bukan duit yang dicari, cuma kepuasan dan kenikmatan dalam hidup yang Allah beri kepada hambanya serta rakan2 yang sentiasa menyokong kita...


"percaya kepada kejayaan dan sentiasa istiqamah, itulah yang paling penting"


Beliau selalu ckp pada saya " untung sgt said, muda2 dah jumpe peluang" terus rasa bersyukur..
(video ketika majlis anugerah ada di previous entry)

No comments:

..........