Thursday, August 19, 2010

NIKE shoes are killing me~

memandangkan aku mude lagi, aku ni amatlah meminati NIKE shoes..
Pantang lalu mana2 kedai NIKE, conform aku singgah..
Well, dulu mmg suke ADIDAS, tp itu zaman kanak2..

bile survey2.....terminat yang bawah2 ni

hmm..yang ni cutekan.. yang ni harganya USD 900 je..


okey, minat giler yang ni.. tp xtau harga..

aduyai, yang ni skang harganya USD 1000. Design ni dibuat oleh orang Indonesia dan direka utk pameran di PARIS.. memang smart

Nike GOLD, yang ni tak pasti harganya. Rasanya dlm USD 10,000. Yang ni celebrity2 hollywod slalu pakai dan juga berada di kebanyakan pameran NIKE di seluruh dunia.
Kasut ni akan lebih sesuai bile pakai dengan sleuar n baju hitam~
Kalu pakai ni, mak mertua pun nk kasut kita, sbb nk wat gelang mas.hehe

Yang ni paling mahal USD 50,000. Nike Diamond ni penuh 11 karat choc diamond di logo nikenya dan skelilingnya. Kalu dapat yang ni, mmg tak usik pun, wat pameran je..hehe


So, mana nak utk korang pakai raya ni??

haa.... tapi bile survey2 tadi, terjumpe kasut wanita yang korang leh wat hantaran. Ni konfem xpyh bwk hantaran lain dah..sbb satu ni cukup utk kaburi mata mertua korang..

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

tadaa...







cantik kan??

2 comments:

Jue The Wonder said...

Waaaa....1st time jumpe gentlment suka kasut macam ni...! Orait..usaha lebih kuat, semangat lebih hebat, bertindak dengan cepat..pasti sume kasut ni bleh DAPAT!!! :0

Said Saiful Fazli said...

sy mmg suke kasut, tp xleh lawan koleksi kasut kak ju! hehe..,,

konfem kak, tiada yang msutahil as long kita buat. tenkiu kak!

..........