Thursday, August 19, 2010

Congratez Noraini



Congratez Noraini, my biz partner,
baru berbiznes 2 bulan
beliau telah keluarkan kereta baru dia hari ini.

VIOS


3 minggu lepas saya dan CDM Kak Lini pergi survey kereta untuk beliau bagi menyenangkan beliau berbiznes. Tapi beliau tak sangka kami pergi survey VIOS.
Kami pergi survey VIOS sbb beliau pernah bgtau tringin sgt VIOS tapi tak tahu bile nk beli. Mengikut gaji beliau as a guru yang baru posting, beliau memang mampu untuk beli tapi katanya tak dapat nak saving ar~cut elaun mak ayah, cut elaun shopping.. cut sana sini lah ~

inilah dia bakal
DIAMOND NORAINI

bersama CDM Kak Ju~

"tak sangka, raya ni dah dapat kereta VIOS"

Tahniah NORAINI,
seorang lagi bakal mutiara dalam biz..
semoga dapat buat biznes dengan lebih bersemangat lagi.
Be a gud leader and handle your team as well as u can.
and target untuk keluarkan kereta lebih mahal yang kamu impikan tahun depan.


2 comments:

Jue The Wonder said...

Yap...Conggrate aini...! Tibe2...rasa macam nak beli kete baru plak...! Mini Cooper ok tak said?

Said Saiful Fazli said...

okey lah tu..keta bwk g pasar~

..........