Saturday, August 11, 2012

my own 'Rest House' KL

Act, saya mulakan tapak bisnes ni di Kuantan then makin lama makin lebar ke seluruh negeri. Selama ni sy byk check in hotel je bila nk bantu biz partner di out station. So, now dah tak pening sbb dah set up satu rumah singgah di KL.. senang nak bantu bisnes partner..

Act , dah lama set up tapi baru nk update~







Sudah lama impi ada kondo sendiri.. Alhamdulillah..:)
Thankz to my fren yg sedang study dlm bidang interior design , Mr Yaaqub . Ni semua idea beliau..~

2 comments:

Amy Mraz said...

wah..boleh la singgah umah nanti ya )

Said Saiful Fazli said...

Boleh..di alu2kan... lama tak borak panjang dgn ko.. nnti klu dtg KL, bgtau k

..........