Tuesday, July 24, 2012

Another step forward : Alhamdulilah~

Alhamdulillah...
berkat perjuangan selama 2 tahun setengah
baru setahun jagung di pangkat CDM
hampir 8 buah negara dijejaki bersama rakan kongsi
2 kali terpilih menjadi testimoni kumpulan dan melancong
melahirkan pemenang jam tangan setiap bulan
memegang income 5 angka gemuk bersama rakan kongsi
serta tidak putus bonus wawasan sejak setahun lepas...
 

dan sekarang,
saya sangat berbesar hati kerana terpilih oleh syarikat untuk menjadi 
SPEAKER SYARIKAT di ANUGERAH SM/SSM 2012 
sebagai Testimoni Kejayaan Syarikat Hai O Marketing Sdn Bhd.

Syukur, dari dulu memang tanam dalam hati untuk berada di pentas itu utk jadi speaker. Rasa ketar tgn dan kaki bila syarikat umum baru-baru ini krn tak sangka satu lagi impian jadi realiti.

Ini semua datang dari Allah dan berkat tunjuk ajar yang tidak pernah jemu oleh pemimpin2 saya yang bertungkus lumus ingin jadikan saya. TQ so much CDM CHAN n Madam Lam yang menjadi mak ayah saya dalam bisnes.Saya pasti tidak akan jumpa lagi insan sebaik kalian. CDM Siti Rohana & CDM Azlan yang sentiasa membakar semangat saya setiap masa dan membuatkan saya bangga menjadi anak didik kalian.

Ingin jadi seperti beliau , CDM Juliana sebagai Speaker Syarikat.


Tq so much kepada idola saya, mentor saya, kakak saya  : CDM Juliana iaitu pemimpin tiada galang ganti. Setiap kejayaan beliau menjadi inspirasi dan ingin pastikan saya akan jadi spt Kak Jue.

Kepada yang tarik tgn saya ke dalam bisnes ini, yang mengutip saya dr batu tepi jalan hingga ke tahap sekarang, yang canai dan sabar dengan kerenah saya, tiada yang lain iaitu CDM Azlini Sulaiman. Terima kasih dan tiada apa yang boleh balas jasa anda.

Tidak lupa mak ayah yang sentiasa menyokong dari belakang dan kekuatan saya adalah mereka.


Niat di hati hanya ingin duit lebih untuk tanggung kereta dan rumah tapi tidak sangka hingga jadi punca pendapatan utama  dan hingga ke tahap sekarang. Semua berlaku tanpa kita sedar dan tanpa kita minta tapi apabila kita percaya dan kita mulakan, kita pasti akan merasainya jua..

InsyaALLAH, sebagai wakil syarikat dan B32 dan juga OMG, saya cuba yang terbaik. Jemput datang ke PGRM Cheras pada 8 sept ini. Jumpa di sana.2 comments:

..........