Sunday, February 12, 2012

Tuntutlah ILMU hingga ke AWANA GENTING!



Agak lama tak hapdet dan terkejar2 ke sana sini bagi memnuhi permintaan client dan biz partner yang dahagakan ilmu dalam bisnes ni. So, kali ni sempat hapdet salah satu aktiviti yang Epul rasa memang besssttt dan ingin kongsi kan dengan kalian!!

Ini adalah SEMINAR DIAMOND yang mempunyai mata sales melebihi RM 400,000.00 sahaja!! So, yang selected je. Dulu saya dtg sebagai pserta dan hari ni saya datang mengiringi peserta dan juga jwatankuasa seminar. 

Dari mula2 sign up lagi sampai skang kita di atas memang akan dicurahkan ilmu dan dibimbing sehingga betol2 menjadi dalam bisnes ni. Those yang masih rasa tak pandai berniaga, takde bakat, inilah tempatnya! Ilmu disediakan secara percuma dan menjadi tradisi kumpulan untuk mengadakan setiap seminar di AWANA GENTING HIGHLAND!! So enjoy the picts:--

















So kepada biz partners yang join seminar ni, anda sendiri akan rasa yang seminar ni memang lain dari lain kan?! So dah dpt ilmu hanya perlu bertindak sahaja kan?!. Those who r not qualified to joint this seminar, dun worry..mesti pemimpin kita buat lagi seminar selepas ini yang penting masa tu kita dah layak.. kan??! Epul jadi dulu pun kerana datang seminar ni.....

Trully,
SAID SAIFUL FAZLI

 

*next seminar DDM seminars..~

1 comment:

Dr Hafiz said...

Ilmu tunjang kepada kekuatan business.. welldone Said...

..........