Saturday, October 15, 2011

Breast Cancer: mammogram!! Arghhh!!!

Antara perkara yang paling takut oleh wanita adalah cancer dan cancer yang paling banyak pd wanita adalah BREAST CANCER!! 
Sebenarnya CANCER menyerang sesiapa sahaja tidak mengenal latar belakang! tetapi di gariskan juga faktor seseorang itu boleh dapat BREAST CANCER, antaranya:
Sejarah keluarga : Selalu orang yang ade sejarah penyakit dari keluarga nya atau atuk neneknya atau sesiapa sahaja dlm keluarga memang berisiko tinggi! So beware!


Obesiti: Prempuan yang mempunya berat badan belebihan mmg paling senang nak dpt cancer ini! So turunkan berat anda!


Pemakanan: Apa yang kita makan sebenarnya memberi salah satu faktor utk dpt breast cancer lagi2 bila kita mengambil makanan berlemak berlebihan, Galakkan diri makan sayur-sayuran k


Ambil Hormon : Seseorang wanita putus haid yang suka mengambil hormon gantian berisiko tinggi utk dpt lagi2 kalu ambil hormon berterusan selama 5 thn! hati2 k!


Susu Beku : kebanyakan wanita tidak menyedari terdapat susu beku selepas habis menyusukan anak! So kena check!Bila sesorang itu telah menghidap kanser payudara ini, salah satu cara biasa adalah MAMMOGRAM!!! cube tgk video ini ... seeeraaammmmm!!!
Kebanyakan wanita sekarang tidak menyedari tentang keburukan kanser ini dan kebanyakan TAK SANGKA bila dapat tau kita sedang mengidap kanser ini!!


So, LEBIH BAIK MENCEGAH DARI MERAWAT!!!

Saya kenalkan anda dengan pakaian wanita berteknologi 
JERMAN, USA dan JEPUN!! 
This is PREMIUM BEAUTIFUL (PB)


Kenapa perlu pakai PB dan apa kaitan dengan BREAST CANCER??

PB ini mempunyai 3 bahagian; LONG BRA, WAIST NIPPER, and LONG GIRDLE! dan specialnya CUP BRA PB ni mempunyai satu bahan iaitu CHITOSAN yang digunakan untuk DETECT dan PROTECT BREAST CANCER!!! 

Anda tidak boleh rasa atau detect yang anda sedang hidap kanser atau tidak di STAGE 1, jadi PB berfungsi untuk detect sel kanser dlm breast samaada aktif atau tidak! Jika dapat, ia masih boleh dpt rawatan untuk selamatkan nyawa, jika tidak ia dpt dirasai ketika anda d STAGE 2 or STAGE 3 dimana kebarangkalian utk menyembuhkan adalah kurang!

Ramai antara pemakai yang terkejot dgn hasilnya! Setiap bulan mesti ade customer telefon utk ucap TQ kerana dapat cegah kanser dari awal! Syukurrr yang amat! 

"INGAT ORANG YANG TERSAYANG DAN INGAT ORANG YANG SEDANG BERGANTUNG KEPADA KITA!APA JADI KALAU KITA TIADA"


Jika anda ingin mencuba selama 30 minit secara percuma, anda boleh hubungi saya atau agents saya!
"CEGAH SEBELUM DAPAT,
DAPATKAN SEBELUM TERLEWAT"

No comments:

..........