Saturday, August 13, 2011

BUZZ me if you want bonus up to RM4000!!

Raya semakin dekat, duit makin banyak pakai. Betol tak? Dulu Epul makin dekat raya makin pening. Dulu masa kecik2 kita yang kutip duit, tapi bila dah besar turn kita utk bagi duit raya. betol??  Dulu bila mula2 dapat kerja rasa dah cukup bagus, dah rasa yang RM 2000 tu dah cukup besar tapi sebenarnya...(anda sendiri tahu) ..

Since Epul wat bisnes, Alhamdulillah,mula2 tak pernah dapat kurang dari gaji tetap. Tapi sekarang berlipat kali ganda! Alhamdulillah! btol cakap mana2 motivator, tiada apa2 perubahan jika kita tak lakukan perubahan kan? kalu tiada 1st step, tiada lngsung apa2 yang boleh kita harapkan. Thankz pd Sis yang buka peluang pd Epul...! Hadiah terbesar dalam Epul stakat ini itu PELUANG BERBISNES DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL!!

Dulu dalam kepala Epul SUSAH!! TAK PANDAI!! MALAS!! TAK PERCAYA!! dan macam2 bisikan negative dalam kepala!tapi semua itu lah yang sbbkan hidup epul makin banyak hutang! So , epul amik peluang!

So, sesapa yang nak try berbiznes! Do contact me! Lagi2 those yang memang nak duit utk belanja raya ni.!
Okeeeey???

0176673277- Epul!

2 comments:

g0m0k9enDek said...

salam.. baru jer guna PB ni last week.. huhu~ sangat memberansangkan! tiba2 dah x pening kepala dan sakit blkg!

Said Saiful Fazli said...

thniah!!
tq sbb lwt website sy!

..........