Tuesday, August 2, 2011

Bila anda pakai Premium Beautiful.........

Soalan bertalu2 di email Epul pasal PB dan after diterangkan , Alhamdulillah baru mereka paham and order! Tapi sekali lagi Epul mau terangkan. Antara persoalannya:1) Tak rimas ke? Kawan i cakap sesak nafas.


Jawapannya: Memang tak rimas. Fabriknya dicipta khas utk dipakai 8 jam sehari TANPA RIMAS. Setiap kali selepas pakai, most of customer cakap "sedapnya....!" Sesak nafas? Konfem salah saiz, sila deal betul2 dgn agent yang bertauliah~2) My fren kata boleh pakai masa tido. Betol ke?

Jawapan : Yeah! Right!! Memang boleh pakai sebab selesa punya pasal~ Tido u akan lebih nyenyak kerana perjalanan darah semakin lancar..~3) Brapa lama pakai baru leh nampak kesan?

Jawapan : Depends pada orang. Kalu konsisten pakai, dan pakai dengan teknik betul mesti cepat dapat kesan. Tapi u xbleh expect utki kurus dalam sehari. U kumpul lemak bertahun2, xkan lah u turun dalam masa sehari. tapi U terus boleh dapatkan badan yang cantik after pakai~5) My fren pakai dan dia kata lepas balik kerja dia tidak tido kerana masih bertenaga. Hurm.. Betol ek?


Jawapan: Memang betol! Bila u pakai PB u akan lebih energetic! Sbb ramai customer yang cerita pasal energetic. Ada nurse tu buat double shift tapi masih bertenaga bile blk keje. So, ia sgt seswai utk bulan puasa ni


6) I xpcaya bila u cakap yang bila pakai PB ni kulit jadi cantik dan lebih berseri. Why??

Jawapan: Sebenarnya ramai yang saya perhatikan sendiri dari perubahan kulit muke customers saya dan diperakui oleh senior2 agent yang pakai PB hampir 2 hingga 5 tahun. FIR dalam PB berfungsi melancarkan perjalanan darah dan membuang toksik2 dalam bdan, so secara automatik kulit kelihatan lebih segar.!
7) Suami makin sayaaaangg!! hurmmm....!
Jawapan: Jangan tak percaya! Suami mana tak nak isterinya cantik. Kulit cantik, badan cantik dan muke pun berseri. Kalau anda kata suami anda tak kesah, anda ptt tnya semul!! Lumrah laki memang inginkan isteri cantik.... Mungkin sesetengah suami tak komplen tentang anda sebab takut muka anda jadi cmni....... 

.
.
.
.
.
.
.
(scroll down)
.
.
.
.
.
.
.
.GERUN TAU!!!

No comments:

..........