Saturday, May 14, 2011

Apa perasaan tengok muke sendiri di TV??

Ape perasaan? tak tahu lah... mule2 rasa bangga tahap dewa... boleh terangkat mcm cerita muhksin tu.Ye lah kan, hasil duk cakap depan cermin slelu, blakon jd pengacara. At last dapat jadi jugak..  betol, semua bermula dari bayangan dan angan2..  kalu hari - hari kita bayangkan , konfem dapat....

Belek2 balik kt astro..rupanya ade lagi rancangan yang dihostkan oleh aku and adrea.... take a look!










Ade juga org bertanya , nape tak teruskan. Saya jwb sng je.. "bakat tak cukup, pakej muke kena ade,,i mana  ade, bakat pun lom tentu" ... yelah kan.. penonton suke yg cantik2, nsem2 dan sedap mata memandang.Aku pun suke tgk yg cantik2 je..hehehe.... Itu perbezaannya dengan dunia saya sekarang. 

Tapi saya cukup syukur and enjoy jadi host! tapi lagi enjoy dengan biznes saya sekarang. Host ni depan mata nmpk je cam ceria, blakang kamera tensen yang amat. Kenkadang kena marah dengan director, yelah kan mistake sana sini..pas kena marah, kena paksa2 ceria depan kamera...penat woooo~..... btw, syukur sgt pd Allah and Astro kerana bagi peluang!!

p/s: tang iklan aku or rancangan aku kuar di TV, btalu2 msg dari member... tanya betol ke aku..."yes , i am!" hehehe



HAPPY NURSE DAY !!
Khas utk biz partner yang keje nurse!!

2 comments:

Said Saiful Fazli said...

Mesti anda salah seorang dari panel syariah yang menetukan rezeki orang syubhah atau tidak...

Komen anda sikit pun tidak mematahkan smgt saya.Terima kasih! heheh

Said Saiful Fazli said...

plz do email me.. i will xplain to you.. hehehe...tq~

..........