Thursday, March 31, 2011

97% Wanita KUTUK Badan Sendiri. Betul Ke?

Mesti pelik bunyinya kan? Tapi betul. Kita pernah dengar hasil kajian dari Daily Mail Reporter sebelum ini bahawa purata seorang wanita menghabiskan masanya di hadapan cermin adalah 5 hari atau 120 jam dalam setahun..Fuuyyooo..lamanya..~ telek ape ek??


macam gembira je dengan bentuk badan dia~

Dan sekarang ini kajian dari Glamour.com menyatakan 97 peratus dari kaum wanita yang dsoal oleh mereka MENGKUTUK (Kritik) badan sendiri..Kajian dari 300 orang wanita daripada pelbagai peringkat umur dan bentuk badan mengakui selalu berperasaan " tak suke tengok tubuh aku", dan menurut kajian sebab utama wanita mempunyai perasaan mcm tu adalah ketidakpuashatian terhadap bahagian muka, lengan, peha, leher dan perut serta pinggul.



So , kaum wanita teruskan hidup anda selepas ini dengan ceria dan senyuman yang menawan dengan memiliki satu set PREMIUM BEAUTIFUL!!

Dapatkan bentuk badan yang memang anda impikan.!! Dengan korset yang amat selesa ini anda dapat;-

- Menaikkan kembali pinggul anda
- Menghilangkan selulit
- Menaikkan payudara dan kekalkan kedudukan
- Mengetatkan ......
- Merampingkan pinggang (serta merta)
- Mengecilkan peha dan lengan



Mereka telah mencuba, anda bile lagi???
Dapatkan sekarang!! Raya tak lama lagi ni...

0176673277

2 comments:

Cutiesifa said...

akulah antara wanita yang mengutuk tubuh badan sendiri..huhu
sila2 dapatkan PB ye wanita2 sekalian :)

Said Saiful Fazli said...

Ye ke siqah??
thniah kerana sudah ade PB.~

..........