Saturday, February 5, 2011

Bagaimana memikat suami orang???




Huahauhuahua~
Mesti panas je wife2 yang dengar tajuk ni kan? Nak kena kejar parang boleh lah. Kalu diberi peluang, si suami nakk je dipikat anak dara..Haha...Gurau2~ Takkan lah saya nak ajar korang pikat suami orang. kan??  

Sebenarnya tajuk entry kali ini adalah 

"BAGAIMANA NAK MEMIKAT HATI SUAMI ANDA SENDIRI??"


Sebenarnya banyak tips kan di boleh dishare such as :-

1) Pandai jaga makan minum pakai suami
2) Pandai jaga rumah
3) Tidak selalu moody
4) Sentiasa kemas dan berseri2...
5).....
6)...
7).....
8)......
9) MEMPUNYAI BENTUK BADAN YANG MENARIK!!! 

Ha.... yang kesembilan tu yang paling tidak diberi perhatian kekadang! kan?? Selalunya si isteri ingat suami redha je dengan bentuk badan isteri. Tapi SALAH ye~! Sebenarnya si suami segan nk bgtau wife ttg bentuk badan sbb takut wife2 ni trasa hati... so, para wife act kena cepat2 sedar....jangan sedar2 dah ade madu...(real story). Konfem wife sume taknak kan??

Rasa2 selera tak suami anda kalu anda seperti ini??







Suami mana tak nak isteri yang cantik oooi~ Kalau si isteri diberi pilihan untuk pilih kereta berkarat dengan kereta cantik berkilat, mana nak?? konfem nak yang cantik berkilat2 kan?? begitu juga dengan suami anda!! So cepatlah2 bertindak k!!

So, produk "Abang Sayang" yang paling hot adalah PREMIUM BEAUTIFUL!!!


Antara kelebihan PB adalah:-

1) Memberi bentuk badan yang menarik
2) Menghilangkan selulit
3) Melancarkan perjalanan darah, so that kulit automatic cantik
4) Mengetatkan apa yang longgar
5) Menaikkan apa yang jatuh
6) Menurunkan berat badan
7) Membetulkan struktur tulang blakang.So jalan pn mcm model dah pasni...

dll....


So, para wife, memang dinasihati mempunyai satu set KORSET AJAIB ini dengan segera k.!! Konfem abang senyum panjang! 

Semenjak kongsi produk ni dengan kengkawan, mereka fon balik after sminggu pakai, mereka bgtau yang suami dia tanya soklan ni "Yang, mcm mlm pertama lar..yang pakai apa??" wah2..tersenyum lebar si isteri...

So, apa tunggu lagi...
Tempah sekarang k!!

0176673277




"barulah hubungan kekal bahagia sampai bila2~"



2 comments:

AZLIN said...

haha..tajuk agak hot..tapi tul la yg u ckp tuh..para isteri kena jaga badan kalo taknak suami beralih arah. tapi kalo isteri yg tak mampu nk beli pB pakai duit sendiri cane?

Said Saiful Fazli said...

we accept installment/cash or credit card azlin..

..........