Monday, December 13, 2010

Seminar SM/SSM kali pertama di KUANTAN!!





Hye readers!!
(Sepatutnya entry ini telah lama dipublish, tapi tunggu gambar2 dr photographer!)

Buat kali pertama , group CDM AZLINI , our top leader in Kuantan bjaya mengadakan
SEMINAR SM/SSM di Kuantan!! 


Seramai 100 org mendaftarkan diri untuk hadir ke seminar ini. Kebanyakan dari Pahang, Terengganu, Lembah Klang, Kelantan dan lain2..
Dan kali ini buat kali pertama aku dipilih menjadi speaker dalam salah satu slot!!

Enjoy the picts!

 di dewan Astana 5 Stars, Ms Garden..
 rakan kongsi aku yg berada di seat depan..bagus2!!

 peserta2 makan pagi...
Aku dengan aini, muka senyum tak ikhlas (debar2 sblum bg speech)

my turn...!! 


Comunicate with audience!!
Gelak apa kak susi oii?


segala tips telah aku share slama sejam!

after speech!! Menari lar...tgk senyuman tu..lain kan??


my biz partner oso one of the speakers! Congratez!

Cdm Kak Ju & Cdm Kak Lini khusyuk dgr..


cenderamata utk speaker!



Surprise!! Besday gurl and boy in Disember!!


and last.... bergambar semua...


Yes!! Selamat semua!

Itu yang seronok dengan kumpulan ini! Siap disediakan seminar untuk guide usahawan2 kita yang majoriti langsung tidak tahu menjalankan biznes. 



Disebabkan seminar inilah, saya boleh berjaya dalam bisnes ini. Kerana dulu memang tak tahu, tapi after dtg seminar ni dulu, trus dpt qualified tiket ke Beijing, China tahun lepas!!

Dulu datang seminar ini jd pserta, sekarang dah jd speaker! Tq kerana mempercayai!

gambar setahun lepas...



TO ALL MY BIZ PARTNERS!!! PASTIKAN HONG KONG DISNEYLAND DALAM GENGAMAN!!
..........