Tuesday, December 21, 2010

Premium Beautiful : Khabar dari Terengganu kita!



Hello guys! 
Baru sampai dari Terengganu!! Wow!! Tidak sangka pasaran di Terengganu memang menggalakkan! Tak sangka orang ganu kita memang sporting! (negeri kelahiran sy tu...)..


Kali ini mak menemani anak terunanya ke Terengganu...

Bila sampai disana, terkezot melihat perubahan seorang costumer sy (skang dah jd agent), Ayu,29 thn... 

gambar 2 bulan lepas...



.
.
.
.
.
gambar hari ini....

Memang menakjubkan!! Sentuhan korset ajaib, Premium Beautiful!! Kalau anda masih igt, beliau pernah kuar dlm blog ni sebelum ini.

Fyi, beliau merupakan seorang akauntan berjaya yang mempunyai firma sendiri. Walaupun beliau telah selesa dgn pendapatan dr firmanya, masih lagi nk buat bisnes ini kerana tau produk ini memang boleh buat duit!!

teringat satu kata2... "orang berduit sentiasa akan fikir bagaimana gandakan pendapatan, orang tak berduit selalu akan berfikir sebaliknya" 

So, hari ni satu hari saya bantu Ayu meluaskan empayar di Terengganu! All the best utk Ayu!

Kalau nak saya pergi ke tempat anda untuk bukak pasaran, sila kol shaja..saya sedia bantu! Peluang memang terbuka kepada yang ingin berjaya!!

0176673277-Epul

................................................................>

Before balik, singgah umah uncle! Nampaknya uncle dpt lagi seorang cucu! Tahniah kepada spupu aku, Kay & Bada yang baru dpt cahaya mata pertama!!



Ada gaya seorang ayah tak??

P/s: hari ni di Terengganu, first time pakaikan PB budak umur 13 thn kerana badan beliau naik mendadak! Dah sama tinggi and besar dgn Ayu dah!

1 comment:

AZLIN said...

oke da sesuai jadik ayah..da ley kawen..haha

..........