Saturday, December 18, 2010

Bukti lelaki pun boleh buat !!

Salam Reader!!

Ada sorang member ni tanya, "Lelaki pun boleh ke buat biznes ni, ramai ke jadi?". Konfem lah boleh bro! Sebenarnya setiap laki dalam geng kami dah pakar dengan PB! Jangan terkejot ek..~~!!


ini top leader kami.Abg Lan.. dengan produk PB pun dah savings 7 angka! Tabik!!

Abg Abu, yang telah meletakkan jawatan as pegawai tinggi di LHDN, KL hanya kerana PB!..Mana taknya, dan 80k sebulan woo~!!

Ini dia doktor lelaki yang telah melibatkan diri dulu dalam bisnes sebelum wifenya selama 2 tahun, telah meletakkan jawatan as a doctor kerana perniagaan memberi dia lebih kepuasan!! Tabik ar Dr. Hafiz and isterinya Dr. Aishah!Antara geng2 lelaki di dalam group kami ketika di Beijing! Ada PTD, Ada Mejar, ada Lecturer, ada PT dan cm2 lagi..


Ketika di SWISS.. Kebanyakan dari mereka suami yang mulakan biznes!! tapi memang betol pun kerana lelaki yang lebih patut ada tanggungjawab cari rezeki lebih!


Ketika di seminar...lihat, betapa ramainya lelaki....!!


Jangan cepat sempitkan pemikiran kita, bila ada orang boleh buat, konfem kita pun boleh buat, kerana mula2 dulu kami langsung tidak tahu bagaimana nak jalankan bisnes ini kerana tiada pengalaman, lagi2 produk wanita tapi kami bertatih2 dari mula dan lihat sekarang dah boleh berlari dah dalam biznes ini!


Semua kerana bimbingan dan kepimpinan pemimpin2 kami yang hebat! Tiada mereka , tiada lah saya~!!
"MALULAH KAUM WANITA KALAU KATA TAK BOLEH BUAT BISNES INI, SEBAB LELAKI PUN BOLEH BERJAYA DALAM BISNES INI!"

No comments:

..........