Wednesday, November 3, 2010

Sabun Besi dari Germany~


Salam,
Sebenarnya dah lama aku nk share benda yg aku kagum bile berada di German last month selain jam Cuckoo.. Stailess Steel Soup ni memang terkenal kt sana. Sabun ni menghilangkan bau serta merta bile kita gosok lembut pada tangan kita .Aku dah try bile tgn berbau lepas makan or tersentuh something, memang hilang... dan yang penting leh guna seumur hidup!!!

Harga: RM 80

siap ade tanda original from germany
dan nampak kemas bile letak disinki..

aku beli kt kedai blakang tu lar ketika ni Black Forest, Germany
after shopping with kak lini..
tq kak lini sbb tlong pgg barang~hehe..leader aku yg mmg hebat dan baik hati..

Aku tak jual barang ni cume share...
SHARING IS CARING!!
hahaha~

2 comments:

Mrs. Att :) said...

hi! thanx singgah blog sye :)
follow awk jge :)
wish i can get that soap. tp xmampu. he he

Said Saiful Fazli said...

tenkiu..
soap tu ? xlama lg mampu lah tu.. cume kena puasa dr beli hndbag dan aksesori je

..........