Sunday, October 10, 2010

Day One & Two@Swiss


Salam Zulkaedah,
Act, one of the reasons why i grab peluang ni kerana suke sngt melancong! tapi takde duit nak melancong. Selalu out of bajet! So, bile dah stahun i grab, tak sangka boleh dapat melancong FREE sebanyak 2 kali. huhu...tapi my 2nd trip ni lebih excited sbb dah lama tringin nak ke EUROPE!! So,pengalaman ke Swiss memang tidak dpt dilupakan..
Sangat best!!

Mule2 kami bkumpul di KLIA. Dptt free gift dr company.Then kami semua bertolak dr KLIA dlm ptg 1 october dan transit di
DOHA Airport, QATAR


pertukaran masa sgt memeningkan aku , yang penting kami sampai waktu pagi di
ZURICH
pas sampai trus bawak kami ke BALLY FACTORY OUTLET


pastu lunch kt tgh2 town of Zurich then mrayau2 lar jap...then g shopping (gmbr tmpt shopping tak amik sbb bz shopping)


then singgah sembhyg di satu2nya masjid di Zurich smbil bgambr2 di luar~



dan malam tu ape lagi..NIGHT WALK lar..
ktorg g funfair yang berdekatan~mmg happening!

discuss nk naik ape~
naik gondola~

ttiba mamat ni join..org sana mmg friendly~~


to be continued~!!

1 comment:

LaZYRDe said...

wah bestnye dpt pegi swiss!!

..........