Monday, October 25, 2010

Macamana nak bagi suami korang bhenti merokok??


yuuuhhhuuuu!!
Disebabkan sy bukan smoker, so saya boleh kongsikan lah rahsia ini..
Kesian member2 yang heavy smoker , mesti tak bagi wife bukak blog ni lagi...hehehe..~

nak tau???

kajian ni diakui dan dibuat oleh DR.ROSMAH, one of our successful entreprenuer..


caranya senang je...
via our killer product!!



PREMIUM BEAUTIFUL!!!!
untung bagi mereka yang dah ade.....

caranya:

Step 1 : Amik waist nipper (bengkong) after kita dah guna dan hamparkan

Step2 : Curi senyap2 rokok suami2 anda semua

Step 3 : Letakkan rokok2 itu atas bengkong tu dan balutkan ....

Step 4 : After 3-4 hours, amik semula rokok2 tu dan letakkan semula~~!! (jgn lupe step ni)


haa~~!!! senangkan..!!! Premium Beautiful itu akan menyerap semua bahan2 yang boleh menjadikan perokok itu ketagih. Bila suami anda hisap rokok2 itu, rasanya akan lain dan kurang enak....dan lama2 mereka akan STOP SMOKING!!!

kepada si isteri yang belum ade lagi, sila dapatkan!! memang produk ini leh jadi ONE STOP CENTER!! Selain badan anda transform seperti bawah ini....

anda juga akan mendapat suami yang sihat, persekitaran yang bersih dan keluarga yang sejahtera..

iklan ini dibawakan oleh aepul.blogspot.com...hehe


Call me NOW!!
01766732777
my gurl agents will help you~~!!

SAY NO TO " ROKOK"
yeh yeh!!


3 comments:

Ummi said...

terima kasih melawat blog..dulu sy pernah join produk hai-o ni..tp pastu senyap..ade 4set lg PB tak dijual..nak?? :)

Said Saiful Fazli said...

kenape senyap? ruginya..?
cik ummi dari kumpulan mana?
pasaran premium beautiful mmg naik..
nak tau cmne nk habiskan 4 pb lg tu? kol sy nnti...

0176673277
saya sedia bantu~

Cutiesifa said...

ish kenapalah aku x kawen lagi.
kena buat camnie untuk perokok cam aliff tue..

..........