Friday, October 29, 2010

ibu-ibu PREMIUM BEAUTIFUL


HOT MOMs HERE!!!

Hello Malaysia.. Sambutan Premium Beautiful makin hangat lagi2 bila company adakan rebate pade setiap pembelian PB. Dan entry kali ini saya kongsi kan ibu-ibu yang telah pakai PB hampir setahun dan lebih... CUN!!!!


Kak Azlini, 34
Anak 4 yer...

Kak Juliana, 31
ada gaya anak 3 tak?

kak Afzan, 31
ni mcm anak dara lg..tp anak dah 3

Kak Daisy, 33
Anak 2... tp nmpk muda..

Kak Fizah,40
Anak 5 ye kakak ni...mcm student ye body dia..
Kak Zaida, 45
ibu cun paling veteran yang mempunyai 6 anak

ni maksu saya..Mariam, 40
anak 3..

Kak Lynn,29
Anak 2...ramai lagi lelaki ngorat dia..

FUUH!! Saksikan sendiri..
Bandingkan dengan diri anda.. sama umur tapi lain bentuknya??

Takpe... mereka pun sama suatu ketika dahulu~...tp bila mereka mengenakan badan mereka dengan PB, muka mereka juga naik seri kerana darah mula lancar dengan kehadiran FIR dalam PB corset ini. HA!! Badan anda sihat dan muka pun nampak muda!! Rugi kalau tiada Premium Beautiful!!! Suami pun makin sayang!!

No diet!!
No Pills!!!
No Slimming Center!!

tunggu ape lagi??
untuk percubaan percuma!! Hubungi je saya or my expert biz partners!!
0176673277
(Lembah Klang, Kuantan,Terengganu)

Siti Sabarina-0129145584
(Maran, Temerloh)


Edriana- 0122562926
(Lembah Klang, Seremban)


Zahida- 0194026261
(Cameron Highland, Ipoh)


kami menerima
CASH, CREDIT CARD dan INSTALLMENT!!


p/s: jgn sampai org minang maknya sudah~~

3 comments:

نورالجنة said...

memang hot!

wanie m'nJ said...

masing2 lagak macam anak gara!!!!hot!!!haha

Said Saiful Fazli said...

mmg hot kan?
kkdg anak dara skang dah mcm mak org..

..........