Tuesday, September 7, 2010

Shopping raya


Raya hampir tiba...
Dalam seminggu ni , rakyat malaysia konfem dah habiskan beribu2 untuk shopping raya, kedai yg xpenah penuh pun jadi penuh. Itulah rezeki bulan ramadhan kepada sesiapa yang berniaga. So samalah dengan aku. 1st thing aku nak share is my officially baju melayu for this year dah siap tadi...memang tiap2 tahun tempah kt robinson cume tahun ni boleh pilih kain mahal sket lar..hehe..

design yang aku mintak

ok tak??

itu baju melayu.. dan tahun ni aku baru nak try pakai Latest Skinny Shining Jeans.. xpernah pakai, tapi hasil hatta (member aku keje padini) yang promote, aku angkot satu.. bile pakai, mmg selesa rasa..~

yang lain, aku juz beli baju kemeja dan tshirt dari padini gak.tapi aku mungkin lain dari orang lain kerana aku g shopping benda2 seperti dibawah ini juga..~

satu winter coat dan mafla cun punya dari Travelers Air

dan ini dia... smart tak?

Sebenarnya, aku beli semua ni untuk persediaan ke SWITZERLAND bulan depan.. Alang2 ade sale, kita balun je lar...

satu lagi tak beli..ini dia..~~


2 comments:

Jue The Wonder said...

Winter coat tu cantik...sesuai dgn said...K ju pakai coat yang beli kat PARIS tu je...tapi tetap exited nak fly ke SWISS ni...eeeii..tak sabar!!!

Said Saiful Fazli said...

memang cntik kan.. kak lini jeles bile kita mms gmbr ni sbb dia dah kt kelantan..hehe

..........