Wednesday, September 29, 2010

Checklist : Swiss Preparation


Fuuuhh~~~!!
baru siap kemas semua barang yang perlu~
Bab2 packing2 barang ni memang aku lemah sket cume sbb kali ni nak pergi jauh dari Malaysia, so agak excited!!

but... bofore i zip the bag, let me check again!!

SWISS CHECKLIST: Important things

Bag: Tick
cukup besar tak??..hehe..harap2 balik dengan satu beg jugak!
Winter Coats & Jackets : Tick
ni kire satu hari satu coat ni..kt malaysia xleh pakai, so kenalah pakai semua~
Shoes : tick
banyak sgt ke bawak? still thinking~

Long John : tick
ini memang wajib, kalu tak geletar xigt~
Mafla, Glove, Winter caps : tick
kena pandai match btol2 ni~
Passport: Tick
Hmm.. dokumen plg penting woo~
Swiss Franc :tick
Cantik kan duit dorang.. tp mahal woo~

Jeans n Shirt: Tick
Bawak sket2 je lah~
Sling Bag: Tick
old sling bag... kalu ade rezeki, beli kt sane~
Toileteries & personal stuff : tick
xleh tunjuk sume~~
Umbrella, charger, international plug :tick
kena bwk payung krn dijangka hujan di sana
and last but not least.....

MY SLR NIKON!!

hmmm.... anything left???
kalau ada, bgtau ler ek... al maklum lah, dah 6 bulan tak fly~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Attention :
Esok flight pukul 10.30 pagi from Kuantan to KLIA at Kuantan Airport and 6.00 from KLIA to Zurich. So, pada rakan biz yg plan nk antar ktorg, sile brada di airport pukul 9.00 pg~

2 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

wahh, great.. have a nice and safe journey yaa!! take care and goodluck there.

Said Saiful Fazli said...

tq fifiey..

..........