Wednesday, July 28, 2010

Surat dah sampai!!



Yahoo~~
Akhirnya surat INSENTIF KE SWISS dan sampai.
Inilah rasa ketika surat insentif ke beijing dulu.

Seperti biasa dalam surat ini , syarikat akan memberitahu sume info
antaranya

Tarikh : 1 okt 10 -7 okt 10
Tempat berkumpul : KLIA, Level 5, Counter G
Masa berkumpul : 5.30 pm

Cuaca : 15C- 20C (siang) 0c-10c (malam)
Perbezaan masa: 6 jam
Mata wang : Swiss franc (CHF)

Penerbangan : Qatar Airways


dan jadual perjalanan

Hari pertama, bertolak dari KLIA ke Switzerland tp transit di Dubai


dan tiba di Zurich dan terus ke Schoenerwerd, Ballay Factory Outlet

dan after lunch bertolak ke Lucerne

Keesokannya, according to the schedule, kami akan pegi ke MT. TITLIS siap naik cable car lagi~

Then lunch dan terus ke LION MONUMENT

dan juga menenangkan fikiran di CHAPEL BRIDGE sambil ambil gambar..huhu

Pada hari ketiga, kami akan ke Wood Carving Shop di Brienz..

dan bersiar naik bot menikmati pemandangan dar Brienz ke Interlaken

dan after lunch kami akan bertolak ke BERNE iaitu terkenal as "Cultural World Heritage Sites" mcm gmbr bawah ni..

Hari Keempat di Swiss, kami akan ke Black Forest..

dan juga Cuckoo Clock Workshop yang terletak di Titisee


dan hari terakhir adalah aktiviti bebas dan for sure aku akan celebrate birthday aku pd hari tersebut (6 Oktober) di sana !!!
kepada semua qualifier ke SWISS bwh CDM Jue, jgn lupe beli hadiah siap2 kt sana..



dan pada 7hb kami akan bertolak ke Kuala Lumpur.

--------------------------tammat---------------------------

Ia pasti menjadi kenangan yang paling indah dalam hidup. Tak sangka, selepas i grab trus peluang keemasan dari seorang rakan yang kurang dikenali di sekolah 9 bulan lepas, i dah dapat 2 kali melancong percuma! ..
Alhamdulillah.~

Sekarang, i akan bgtau caranya pada anda,
hubungi saya for book appointment.~
0176673277

"selagi muda, selagi berdaya, jom jelajah satu dunia!!"




2 comments:

LaZYRDe said...

bestnye g melancong....

ninazarina said...

wow bestnye slalu travel! i baru bbrp kali je huhu... nway thanks 4 d visit! :)

..........