Friday, July 16, 2010

Bengkong oh bengkong..


Aku ni sebelum kahwin dah boroi.. tak tahu lah nape. Macam2 aku pikir, kena exercise pagi2 ni (jgn harap) atau nk kena g gym ni (malas) . Tapi kekadang boroi ni kesukaan wanita tapi wanita yang dah berkahwin lar... haha.. tapi xdelah seboroi ni..
Tetiba kawan aku suruh aku pakai korset..gile ke ape~ rupanya dia pun pakai korset tapi bahagian waist nipper je. Di beria2 promote PREMIUM BEAUTIFUL, korset wanita yang ber FIR (Far Infrared Rays) yang boleh memecahkan lemak2 dlm badan. Inilah waist nippernya..
Setelah amik di stokis, aku terus pakai. Dan selepas tu, aku g shopping kat JJ Wangsa Maju. Perggh!! Angin kuar tak henti selama sejam slepas setengah jam pakai. Angin kuar secara perlahan dan sedikit sebanyak baru rasa kelegaan perut. Itu baru setengah jam pakai. Otw balik Kuantan, jangan lah tnya betapa nyenyaknya tido.. dah lama tak tido nyenyak camtu..

Bile tnya kawan2, rupanya baru tau, benda ni dah lama org laki pakai lagi2 ketika tido, main futsal, drive jauh2, tentera berkawad dan mcm2 aktiviti lain.

Bile surf dalam tenet, aku baru tahu kelebihan nya untuk laki, antaranya:


- Perut buncit transforms to Perut kempis.

- Slouch/Bongkok transformasi to TEGAP.

- Tidur nyenyak/lena.

- Buang angin/air/toksin.

- Kulit jadi sihat/lembut.

- Badan lebih bertenaga zahir dan batin~.hmm2~.


Ini semua kerana FAR INFRARED RAYS yang memanaskan badan kita tanpa kita rasa. Badan kita perlu panas untuk semua system berjalan dengan elok. Cube tgk kesan pemakaian dibawah ini.



Ingin tahu dapatkan dimana?? hubungi saya secara terus di

0176673277

Premium Beautiful bukan untuk perempuan sahaja~

3 comments:

i3na said...

salam said...
minta izin tuk share this post of yours in my blog..
am a silent reader for quite some time.. may I??

Said Saiful Fazli said...

Boleh, silakan~

i3na said...

thanks alot..

..........